Åkarp-Burlövs TK

Sommartennis 2024

sommarlovstennis 6-14 ÅR
VECKA 26, 27, 28, 29, 30

Måndag-fredag mellan 09.00-12.00, gemensam samling 5 minuter innan varje dag. Vi varvar tennis med andra roliga aktiviteter. Alla är välkomna oavsett spelstyrka.

information
Kostnad 700 kr/vecka. Faktureras till målsmans e-mail.
Anmälan Via formulär. Deltagarantalet är begränsat. Först till kvarn gäller. Man kan anmäla sig till mer än en vecka, anmäl endast till de veckor ni avser att delta. Ni kan fylla i önskemål.
Medlemskap Inget krav på medlemskap.
Rackerbjudande Till alla er som deltar i sommarlovstennisen finns flera erbjudanden med ”Sommartennis-rabatt” på bra rack i vår klubbshop. Babolat och Diadem juniorrack finns i olika storlekar och färger.
Medtag Tag med något lätt att äta till den gemensamma fikapausen. Vattenflaska, tennisrack, ombyteskläder/skor för både inomhus och utomhusbruk.
Bekräftelse Deltagarlista och information skickas ut med e-mail till alla anmälda en vecka innan start. Skulle man inte få plats p.g.a. många anmälningar meddelas detta i samband med anmälan.
Frågor? tennisskola@akarpstk.net

PROVA PÅ tennis
VECKA 26, 27, 28, 29, 30, 33

Minitennis 4-7 år: Fredagar 12.30-13.30, gemensam samling 5 minuter innan. Vi spelar på små nät med skumboll.

Tennis 8-14 år: Onsdagar 12.30-13.30. Vi anpassar bollar, rack och storlek på banan.

information
Kostnad Gratis
Anmälan Via formulär. Deltagarantalet är begränsat. Först till kvarn gäller. Man kan anmäla sig till ett eller flera tillfällen.
Medlemskap Inget krav på medlemskap.
Medtag Rack får man låna om man inte har eget. Vattenflaska, tennisrack, ombyteskläder/skor för både inomhus och utomhusbruk.
Bekräftelse Information skickas ut med e-mail till alla anmälda en vecka innan start. Skulle man inte få plats p.g.a. många anmälningar meddelas detta i samband med anmälan.
Frågor? tennisskola@akarpstk.net

MATCHGRUPP/TÄVLINGSJUNIOR
VECKA 31, 33

Träning, matchspel, fys och sparring för klubbens matchgrupp och tävlingsjuniorer. Måndag-fredag mellan 12.00-14.00. Vecka 31 (29/7-2/8) är en mycket bra tränings- och matchmöjlighet innan hemmatävlingen Åkarp Junior Open som startar 3/8. För de som deltar i tävlingen Åkarp Junior Open är vecka 31 kostnadsfri. Vecka 33 (12-16 augusti) är träningstiderna eftermiddag, det är veckan före HT24 startar. Perfekt möjlighet för Dig som vill träna extra i sommar!

information
Kostnad 880 kr/vecka. Faktureras till målsmans e-mail.
Anmälan Via formulär. Deltagarantalet är begränsat så först till kvarn gäller. Det går bra att anmäla sig till mer än en vecka.
Medlemskap Krav på medlemskap.
Bekräftelse Deltagarlista och information skickas ut med e-mail till alla anmälda en vecka innan start.
Frågor? tennisskola@akarpstk.net

TRÄNINGSDAGAR VUXENTENNIS
VECKA 26, 27, 33

Måndagar till torsdagar kvällstid med 1,5 timmes träning. Träningen är organiserad och planerad av våra tränare där dagarna innehåller olika träningsteman. Vi kommer att göra träningsgrupper baserat på anmälningarna, allt från nybörjare till mer avancerade. Vid anmälan väljer man själv vilken vecka och om man vill träna en dag eller flera dagar. Utmärkt tillfälle att förbättra teknik, taktik, kondition och träna mycket tennis!

information
Kostnad 240 kr/dag. Faktureras till e-mail.
Anmälan Via formulär. Deltagarantalet är begränsat så först till kvarn gäller. Man kan anmäla sig till mer än en vecka, anmäl endast till de veckor och dagar ni avser att delta.
Medlemskap Inget krav på medlemskap.
Bekräftelse Deltagarlista och information skickas ut med e-mail till alla anmälda en vecka innan start.
Frågor? tennisskola@akarpstk.net

bildpublicering

Genom intresseavvägning skildrar Åkarp-Burlövs Tennisklubb verksamheten med bland annat fotografering av deltagare i träningar, aktiviteter, tävlingar eller annat som organiseras av klubben. Materialet används på vår hemsida, årsberättelse, affischer samt våra sociala medier Facebook och Instagram i syfte att informera om klubbens verksamhet. Om man INTE samtycker till bildpublicering går det bra att höra av sig till tennisskola@akarpstk.net.

Sponsorer och Partners

Postadress

Åkarp-Burlövs Tennisklubb
Box 70
232 02 Åkarp

Besöksadress

Stationsvägen 15 232 53 Åkarp

Kontakt

Telefon: 040-460 335
E-post: infomaster@akarpstk.net

Kansli

Swish: 123 510 44 43
Bankgiro: 632-1392
Organisationsnummer: 846001-6812
Föreningsnummer: 17249-39

Följ oss

© Åkarp-Burlövs Tennisklubb